Du er her Forside » Produkter » FINALE Analyse »
Analyserapporter med FINALE Analyse

FINALE Analyse er et kraftig presentasjonsverktøy, som analyserer og lager grafiske presentasjoner av alle regnskapsdata, nøkkeltall og tilleggsvariabler i FINALE Årsoppgjør og FINALE Rapportering.

FINALE Analyse er en integrert del av FINALE Rapportering og FINALE Konsolidering og er en tilleggsmodul til FINALE Årsoppgjør.

Nøkkeltall og analyser

FINALE Analyse supplerer funksjonaliteten til FINALE Årsoppgjør og FINALE Rapportering med nøkkeltall, analyser og rapporter. I FINALE Analyse er det nøkkeltallsamlinger med over 750 nøkkeltall. Samlingene består av forskjellige resultat-, balanse- og kontantstrømstørrelser i tillegg til tradisjonelle nøkkeltall med forholdstall, rentabilitet m.m.

Grafisk og tabellarisk presentasjon

Finale Analyse kan presentere nøkkeltallene tabellarisk og grafisk - som søylediagrammer, linjediagrammer, kakediagrammer eller andre diagramtyper etter brukerens ønske. Her er et eksempel på en tabell med nøkkeltall:

Tilleggsvariabler

I tillegg til kontodata har enkelte nøkkeltall behov for tilleggsverdier, som f.eks. kassekredittlimit, antall ansatte m.v. Slike tilleggsverdier kan enkelt registreres for hver periode og regnskapsår.

Egendefinerte nøkkeltall

I Finale Analyse er det enkelt å lage egendefinerte nøkkeltall. Nøkkeltallene kan registreres som tallkonstanter eller formler, med henvisning til konti og andre egendefinerte nøkkeltall.

Ferdigdefinerte og egendefinerte analyserapporter

Finale Analyse har en rekke ferdigdefinerte analyserapporter med forskjellige nøkkeltall m.m. Rapportene dekker de fleste behov. Egendefinerte rapporter kan bygges opp fra bunnen av, eller man kan ta utgangspunkt i kopier av de medfølgende standardanalysene eller rapporter utviklet for andre klienter.

Data som presenteres i analyserapportene

  • Ferdigdefinerte nøkkeltall
  • Linjer i offentlig regnskap
  • Poster i næringsoppgaven
  • Finale Standard kontokode
  • Kontoer i kontoplanen
  • Tilleggsvariabler Egendefinerte nøkkeltall

Tekst og kommentarer

Det er muligheter for fri tekst og kommentarer i analyserapportene.

Utskriftseksempler fra FINALE Analyse

Her finner du en rekke utskriftseksempler fra FINALE Analyse. Rapporteksemplene kan du se på skjerm eller skrive ut.
Klikk her for å se utskriftseksempler >>>

Tilleggsmodul for Årsoppgjør

Finale Analyse er en tilleggsmodul til Finale Årsoppgjør og lisenskode må registreres særskilt. Etter at lisenskode er registrert, vil programmet være en integrert del av Finale Årsoppgjør.